Onze Merken

Onze merken

Weer één worden met de natuur en met de planten, authentieker gaan leven: daar gaan we voor. Maar we willen ook plezier beleven en grenzen verleggen. Frisdranken vol suiker en chemische bestanddelen passen hier duidelijk niet bij. Want we kunnen ook DRINK DIFFERENT(ly).

Elke TAO drank geeft je een intense smaakervaring, elke slok is puur genieten. TAO haalt zijn unieke ingrediënten recht uit de natuur: we gebruiken enkel fruit- en plantenextracten boordevol goede eigenschappen en uiteraard zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen toe te voegen. Wie voor TAO Family kiest, kiest voor de beste weldaden voor lichaam en geest, met respect voor onze planeet.

Tao Botanic

Tao Botanic

TAO BOTANIC biedt je een assortiment van vier originele en verrassende drankjes. Deze zijn bereid met 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde kleurstoffen of bewaarmiddelen. Hun aangename smaak combineert de natuurlijke kracht van fruit- en plantenextracten. De TAO drankjes zijn caloriearm en verrijkt met vitamines – heerlijke opkikkers waar je de hele dag lang van kan genieten.

Tao Pure Infusion

Tao Pure Infusion

De vier vernieuwende, heerlijk verfrissende drankjes uit het TAO PURE INFUSION gamma bestaan voor 91% uit pure thee-infusie en natuurlijke ingrediënten. Ze zijn caloriearm, aangezien er alleen natuurlijke suikers uit vruchten in zitten. Bovendien bevatten de drankjes geen kleurstoffen en bewaarmiddelen.

 

 

Tao Organic Tea Energizer

Tao Organic Tea Energizer

TAO ORGANIC TEA ENERGIZER is zoals een kolibrie: sterk maar ook vederlicht. Meer dan een thee; een echte energizer die je lichaam op een volledig natuurlijke manier een boost geeft dankzij biologische ingrediënten. De evenwichtige smaak koppelt de voordelen van planten aan de kracht van fruit. De energie komt niet uit in labs bedachte cocktails of van toegevoegde taurine en synthetische cafeïne, maar wel puur uit de natuur. 

Bionina

Bionina

BIONINA is een gamma van biologische limonades bereid met heerlijk vruchtensap en natuurlijk sprankelend water. Het kleuren- en smakenpalet is prachtig en vaak verrassend: citroen (de klassieker), bloedsinaasappel (toch net dat ietsje anders), roze pompelmoes (heerlijk authentiek), granaatappel en veenbessen (een beetje zurig en wat zoet), cola en gemberbier.

TEST CHRIS