Bionina

BIONINA

ORGANIC SPARKLING JUICE DRINK

BIONINA is een gamma van biologische limonades bereid met heerlijk vruchtensap en natuurlijk sprankelend water. Het kleuren- en smakenpalet is prachtig en vaak verrassend: citroen (de klassieker), bloedsinaasappel (toch net dat ietsje anders), roze pompelmoes (heerlijk authentiek), granaatappel en veenbessen (een beetje zurig en wat zoet), cola en gemberbier.

Naast de hoge eisen die we stellen op het vlak van smaak en kwaliteit, is het volledige gamma BIONINA gemaakt van natuurlijke, biologische ingrediënten en volledig vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen.

 

PUUR MINERAALWATER • BIO • VEGAN • GEEN BEWAARMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN • RIETSUIKER

MISTER LEMON

MISTER LEMON

Aangename kennismaking. Ik ben Mister Lemon! Raad eens wat ik allemaal bevat … Biocitroenen met een mediterraans tintje, aangezien ze allemaal groeiden op een heel oude Siciliaanse citrusboerderij. Ik lig nog maar net in de winkels, maar heb reeds naam en faam gemaakt. Ik ben een bijzonder verfrissende limonade. En dit dankzij de combinatie van het mediterraanse zonnetje en van het koudpersen van het biofruit. De citroenen die ik bevat, zijn een ware weldaad van de natuur: hun heilzame krachten zijn sinds vele eeuwen bekend. Je kunt er nu elke dag volop van genieten. Proef hoe verfrissend ik wel ben. Je zult er gegarandeerd versteld van staan.

 

Koop hier

LADY PINK GRAPEFRUIT

LADY PINK GRAPEFRUIT

Hallo! Mijn naam is Lady Pink Grapefruit en je zult gegarandeerd veel van me houden. Ik ben zóóó speciaal en tegelijk verrassend. De mediterraanse pompelmoessoort waaruit ik besta, komt van zorgvuldig uitgekozen bioboerderijen. Het fruit geniet er volop van de zachtheid van de winter om langzaam te rijpen. Vandaar mijn zo intense smaak.  Ik ben bitter, maar niet te veel en ook zacht en verfrissend naar wens. Met andere woorden: ik ben een echte bom.

 

Koop hier

MISS BLOOD ORANGE

MISS BLOOD ORANGE

Hallo, mijn naam is Miss Blood Orange. Laten we er geen doekjes om winden: ik heb nogal een vurig temperament. Ik ben gemaakt van geconcentreerd sap van bloedsinaasappel en sprankelend mineraalwater. Het gekozen fruit werd heel zorgvuldig geselecteerd. Bloedmooie bloedsinaasappels van de allerbeste kwaliteit werden met passie handmatig geplukt op een kleine biologische citrusboerderij.

 

Koop hier

UNCLE POMEGRANATE & THE CRANBERRIES

UNCLE POMEGRANATE & THE CRANBERRIES

Als ik niet bestond, dan zou ik moeten worden uitgevonden. Ik ben Uncle Pomegranate and the Cranberries. Voor mijn hoge leeftijd heb ik nog altijd geen enkel rimpeltje. Dat is dankzij de vele antioxidanten die ik bevat. Een ware verjongingskuur! De Cranberries zijn jonge veulentjes waar ik mij over ontferm. De jeugd moet je wat in het oog houden, zeker als ze zo levenslustig zijn. Ik ben gemaakt van het sap van veenbessen en granaatappels die op biologische wijze werden gekweekt in het Middellandse Zeegebied.

 

Koop hier

DR GINGER BEER

DR GINGER BEER

Ik ben Dr. Ginger. Zeg maar ‘doc’, want ik doe niets liever dan ervoor zorgen dat jij je goed voelt. Misschien ben ik zelf een beetje raar gebouwd, maar mijn specialiteit is jouw welzijn. Mijn dokterstas zit vol aminozuren en antioxidanten. Daarmee kan ik alle soorten kwaaltjes en pijntjes behandelen. Iedereen zegt me ook altijd dat ik zo’n goeie smaak heb: fris, kruidig en dorstlessend. Daarom weet ik: je hoeft er niet knap uit te zien om onweerstaanbaar te zijn!  Mijn wortelstokken krijgen scheut in tropische aarde die lichtjes zuur en helemaal bio is. Al eeuwenlang krijg ik complimenten voor mijn afrodisiacumtalent. Maar ik heb nog veel andere krachten. Mijn Latijnse naam is afgeleid van het Sanskriet voor ‘gevormd als een hertengewei’. Klinkt indrukwekkend, hé!

 

Koop hier

THE AGRUM BAND

THE AGRUM BAND

Onze BIONINA The Agrum Band bevat maar liefst vier fruitsoorten die deze biologische, natuurlijke limonade een heerlijk frisse smaak geven: roze pompelmoes, clementine, sinaasappel en limoen!
Deze smakelji ke combinatie van citrusvruchten geeft BIONINA The Agrum Band een licht bittere toets en uitgesproken karakter. Speciaal voor wie houdt van een gezond, maar intens smakend drankje!

 

 

Koop hier

Basic_Image 51
Basic_Image 52
Basic_Image 53
Basic_Image 54