Tao Botanic

Tao Botanic

PROEF DE KRACHT VAN PLANTEN

Met zijn unieke smaken en doordachte, vernieuwende filosofie geeft TAO een heel nieuwe betekenis aan ‘verfrissing’. TAO gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een transparante filosofie: heerlijke, intens verfrissende dranken met een trendy en aantrekkelijke uitstraling die perfect samen gaan met respect voor ons lichaam, onze geest en onze planeet.

TAO BOTANIC biedt je een assortiment van vier originele en verrassende drankjes. Deze zijn bereid met 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde kleurstoffen of bewaarmiddelen. Hun aangename smaak combineert de natuurlijke kracht van fruit- en plantenextracten. De TAO drankjes zijn caloriearm en verrijkt met vitamines – heerlijke opkikkers waar je de hele dag lang van kan genieten.

 

NATUURLIJKE TRAGE SUIKERS • NATUURLIJKE INGREDIENTEN • GEEN BEWAARMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN • LAAG IN CALORIEËN • BRON VAN VITAMINES

Ginger & Dragonfruit

Ginger & Dragonfruit

Gember en drakenvrucht: een pittig duo. Verrijkt met antioxidanten van rooibos, passiebloem voor een ontspannende werking, gember en kardemom voor een goede spijsvertering en vitamines B en C. Hou je van een uitgesproken smaak? Kies dan voor Tao Botanic Ginger.

Koop hier

 

Green tea & Gingko biloba

Green tea & Gingko biloba

Groene thee en ginkgo biloba: een combinatie boordevol smaak. Groene thee met antioxidanten, ginkgo biloba voor een verkwikkend effect en alle weldaden van vitamine C en biotine. Deze verkwikkende Tao Botanic Green Tea doet je echt deugd.

Koop hier

Blackcurrant & Ginseng

Blackcurrant & Ginseng

Zwarte bessen en ginseng: een spannend duel tussen fruitig en bitter. Geniet van de stimulerende ginseng, van de acerola boordevol vitamine C en van de heilzame eigenschappen van zwarte bessen voor soepele gewrichten. Kies Tao Botanic Blackcurrant voor een verfrissende smaaksensatie.

Koop hier

Kombucha & Rosehip

Kombucha & Rosehip

Kombucha en rozenbottel: een duo met een heerlijk zure toets. Geniet van de vele weldaden van kombucha, de verkwikkende effecten van rozenbottel, maar ook de stimulerende en antioxiderende werking van vitamines B en C. Zin in een flinke oppepper? Kies dan voor Tao Botanic Kombucha.

Koop hier