Tao Organic Tea Energizer

TAO ORGANIC TEA ENERGIZER

TEA. FRUITS. ENERGY. NATURALLY.

TAO ORGANIC TEA ENERGIZER is zoals een kolibrie: sterk maar ook vederlicht. Meer dan een thee; een echte energizer die je lichaam op een volledig natuurlijke manier een boost geeft dankzij biologische ingrediënten. De evenwichtige smaak koppelt de voordelen van planten aan de kracht van fruit. De energie komt niet uit in labs bedachte cocktails of van toegevoegde taurine en synthetische cafeïne, maar wel puur uit de natuur. Guarana, een klimplant uit het Amazonegebied, en extracten van groene koffiebonen zijn namelijk twee uitstekende stimulerende stoffen. TAO ORGANIC TEA ENERGIZER bevat geen kunstmatige suikers, maar caloriearme agavesiroop met een zachte smaak. Dankzij de lage glykemische index wordt er minder insuline geproduceerd, wat beter is voor jouw gezondheid.

Een ideaal alternatief voor klassieke energiedrankjes, die vol met suikers, taurine en synthetische cafeïne zitten.

 

NATUURLIJKE ENERGIE • CAFFEÏNE VAN GROENE KOFFIEBONEN • GEEN BEWAARMIDDELEN EN KLEURSTOFFEN • GEEN TAURINE • GEEN KUNSTMATIGE SUIKERS

Pomegranate & Lemon

Pomegranate & Lemon

Ontdek de energie die afkomstig is van natuurlijke cafeïne: guarana en groene koffiebonen en proef de ongekende frisheid van citroen, granaatappel, vlierbes, lindebloesem, zwarte bes en framboos, aangevuld met de kracht van maté en ginseng.


Deze Tao is beschikbaar in twee verschillende formaten: 200ml glazen flesjes en 250ml blikjes!

 

Koop hier

Lemon & Peach

Lemon & Peach

Ontdek de energie die afkomstig is van natuurlijke cafeïne: guarana en groene koffiebonen en proef de intense smaak van mango, perzik, appel, citroen, citroengras en vanille, aangevuld met de kracht van maté en ginseng.


Deze Tao is beschikbaar in twee verschillende formaten: 200ml glazen flesjes en 250ml blikjes!

 

Koop hier

Vegan
Basic_Image 41
Basic_Image 42
Belgian Crafted Quality