Over Ons

Onze Filosofie

Welkom bij tao family, waar we een wereld van verschil creëren in de dranken die we aanbieden. Bij ons draait alles om het 'Drink Different' motto, waarbij we unieke, verfrissende en verrukelijke dranken aanbieden die je smaakpapillen zullen betoveren. Ons uitgebreide gamma van dranken is speciaal samengesteld om aan de diverse voorkeuren en wensen van onze gewaardeerde klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een gezonde, energieke boost om je dag te beginnen, of juist wilt ontspannen met een verfrissend drankje na een lange dag, we hebben voor elk wat wils. 


ZIN OM DEZE VERRASSENDE DRANKEN ZELF TE ONTDEKKEN? DRINK TAO. DRINK DIFFERENT.

In een wereld in verandering profileert tao zich als een toonaangevende vernieuwer op het vlak van verfrissende dranken. tao gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een transparante filosofie: heerlijke, intens verfrissende dranken en een trendy en aantrekkelijke uitstraling gaan perfect samen met respect voor ons lichaam, onze geest en onze planeet. tao vond inspiratie bij een ruimdenkende generatie die belang hecht aan authenticiteit en spontaniteit. Met zijn unieke smaken en doordachte, vernieuwende filosofie geeft tao een heel nieuwe betekenis aan ‘verfrissing’.

Weer één worden met de natuur en met de planten, authentieker gaan leven: daar gaan we voor. Maar we willen ook plezier beleven en grenzen verleggen. Frisdranken vol suiker en chemische bestanddelen passen hier duidelijk niet bij. Want onze dorst lessen kan ook op een heel andere manier.

tao, drink different.

test

Onze Waarden

.................

.................

 

Het label "Belgium Crafted Quality" staat garant voor producten die in België door Belgen zijn ontwikkeld met één doel: dranken van hoge kwaliteit aanbieden.

.................

.................

 

In al onze producten vind je alleen maar pure, natuurlijke ingrediënten. Dat is net de kracht van onze dranken: we gebruiken gezonde planten en vruchten boordevol vitamines en antioxidanten. Kunstmatige kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers? Die laten we mooi links liggen, voor jouw gezondheid.

.................

.................

 

Onze planeet en alles wat er leeft en bloeit beschermen, dat is een prioriteit bij Tao. Daarom zijn onze producten 100% vegan. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten uit plantenextracten of het sap van vruchten.

.................

.................

 

Onze producten zitten steevast in een milieuvriendelijke verpakking, want duurzaamheid telt bij Tao. Welke verpakking je ook kiest – een blikje, petfles of glazen flesje – ze is gegarandeerd 100% recycleerbaar én gemaakt van gerecycleerde materialen. 

.................

.................

 

Als het zomaar eventjes kan, gaan we resoluut voor 100% biologische producten. Soms lukt dat nog niet, omdat van bepaalde ingrediënten gewoonweg nog geen bioversie bestaat! In de toekomst willen we hoe dan ook alleen puur biologische dranken maken en verkopen. Gezonde dranken die goed zijn voor jou én voor het milieu.